Ябълки с ванилов крем
    
    
    
                
            
                22 Декември 2011
            
            
            9023
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	2 ябълки
	1 опак. ванилов крем на „Д-р Йоткер“
	400 мл. прясно мляко
	маково семе
	4 канелени пръчици
Време: 20 минути
	„Капачетата“ на ябълките се отрязват и плодовете (2 бр) се издълбават внимателно. Поставят се в намазнена тава и се пекат 10 мин на 190 градуса.
	През това време се приготвя ваниловият крем, като за целта съдържанието на опаковката се смесва с прясното мляко (400 мл.)и се разбива с миксер.
	Ябълките се изваждат от фурната и се пълнят с ваниловия крем. Връщат се във фурната за още 5 мин и се поръсват с маково семе.
	Декорират се с канелени пръчици.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








