Ябълкова супа
    
    
    
                
            
                15 Юни 2012
            
            
            5120
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Заливаме ябълките с вода така, че да бъдат потопени, и задушаваме ма тих огън. Пресоваме, прибавяме останалите продукти и поднасяме веднага. Можем да сгъстим супата с 1 лъжица картофено или царевично брашно, след което варим супата 2 минути. Може да украсим с настъргана ябълка и малко канела при поднасяне.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








