Ябълкова супа с моркови
    
    
     
                
            
                24 Януари 2013
            
            
            4311
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	3 ябълки
	500 г моркови
	3 с.л. масло
	1 глава кромид
	1 зеленчуков бульон
	1 с.л. захар
	1 ч.л. сол
	1 ч.л. млян джинджифил
	сметана
	лют червен пипер
Лукът се нарязва на ситно и се запържва в маслото до златисто в дълбока тенджера. Към него се добавят нарязаните на кубчета ябълки и моркови. Бульонът се разтваря в литър вряща вода и се добавя към запържените продукти. Прибавят се захарта, солта и джинджифилът. Супата се оставя да ври, докато морковите омекнат. След това зеленчуците се претриват през гевгир или се пасират. При поднасяне се декорира със сметана и лют червен пипер.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








