Ягодов сладолед
    
    
    
                
            
                20 Юни 2012
            
            
            7814
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Белтъците се разбиват на сняг с пудрата захар, след което се добавят с разбъркване ягодите. Така получената смес се поставя във фризер да замръзне. Сервира се в чаши за сладолед, като се гарнира със сметаната и ягодите.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








