АСТРОПРОГНОЗАТА от 20 до 26 септември: РАК, силен прилив на енергия! ЛЪВ, сбъдвате мечтите си! СКОРПИОН, успехът е близо!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
АСТРОПРОГНОЗАТА от 20 до 26 септември: РАК, силен прилив на енергия! ЛЪВ, сбъдвате мечтите си! СКОРПИОН, успехът е близо!
31845
АСТРОПРОГНОЗАТА от 20 до 26 септември: РАК, силен прилив на енергия! ЛЪВ, сбъдвате мечтите си! СКОРПИОН, успехът е близо!

Овен

 По -добре е Овен да търсят помощ само от себе си. Хората около вас вероятно няма да могат да помогнат с нищо, тъй като всеки ще има свои собствени проблеми. Овенът трябва да използва това време, за да планира нещата за бъдещето и да поеме нов курс. Можете спокойно да вършите важни задължения в къщата, например, ремонт. Сантименталността, егоизмът, както и мързелът и отлагането значително ще възпрепятстват темповете на развитие. Да не правиш нищо сега е равносилно на загуба.

Телец

Телецът трябва да започне седмицата, като почисти и се отърве от ненужните неща. Това трябва да стане още в понеделник, за да премине опасното Пълнолуние без последствия. В работата и бизнеса астролозите съветват да не пренебрегвате молбите за помощ от колегите. Помагането на хората е много важно. По този начин Телецът ще може да изчисти кармата си и да привлече много късмет. Звездите и планетите искат да видят хората от този знак като щедри, мили и пълни с ентусиазъм.

Близнаци

За Близнаци началото на седмицата може да донесе много негативизъм. Силната практика може да помогне за изчистване на негативните емоции, тъга и гняв. Ако някой иска да премине пътя към Близнаци, не трябва да отговаряте с агресия на агресия. Това може само да предизвика повече конфликти. Тази седмица е полезно да почистите къщата, територията, апартамента. Методологията, вниманието и отговорността са важни в работата. В любовната сфера астролозите съветват Близнаците да не бързат с решения.

Рак

Ракът трябва да се пази от негативните програми , защото те са изключително опасни. Тази седмица звездите и планетите ще допринесат за прочистването на съзнанието на тези хора от всички лоши неща. Раците ще почувстват силен прилив на оптимизъм. Ако се появят различни дреболии, които са обезпокоителни, трябва да се действа по -бързо. Можете да поискате помощ от роднини и сродни души. Всички самотни Раци трябва да бъдат по -решителни. В любовните въпроси страхливостта не се отплаща, особено сега.

Лъв

Това е Лъвско време. Периодът започва и представителите на този знак ще могат да сбъдват мечти със силата на мисълта . Астролозите съветват да запишете мечтите и целите си на хартия или да си ги повтаряте възможно най -често. Няма нужда да се страхувате да мечтаете, да мислите за бъдещето. Ако се потопите в спомени, можете да завършите месеца на незначителна нота и това ще се отрази негативно на производителността на Лъвовете. Също така астролозите не съветват да поемате всичко наведнъж. Лъвовете трябва да бъдат последователни и да следват график.

Дева

Девите трябва да помнят за силата на самохипнозата . Те трябва да си казват по -често „мога да го направя“, „мога да го направя“, „късметът е с мен“ и т.н. Никой няма да вярва в Девите толкова, колкото те. Те не трябва да разчитат на външна подкрепа. Това е чудесен момент за нови начала, търсене на нови източници на вдъхновение. Астролозите съветват да прекарате уикенда в необичайна среда. Не трябва да седите у дома, защото това може да доведе Девите до тъга и апатия. В делничните дни, на всеки ден, с изключение на 21 септември, можете да пазарувате.

Везни

Очаква се тази седмица Везните да имат лек спад на енергията, последствията от което могат да бъдат апатия, униние.  Важно е да запомните, че само ние самите можем да събудим в себе си усещане за лекота и позитивност. Везните не трябва да очакват помощ от семейството и приятелите. Това е идеален период за оптимизиране на работата и делата ви, като правилно разпределяте времето между работа и почивка. В този случай лошото настроение няма да навреди на производителността.

Скорпион

Скорпионите трябва да се възползват от силата на позитивното мислене . Ако оцените всичко, което се случва от положителна гледна точка, животът ще стане много по -лесен. Такова отношение към проблемите ще помогне да се продължи борбата за място на слънце. Скорпионите сега не могат да се откажат от всичко. Успехът е по -близо от всякога. Ако изоставите мечтата си, това може да предизвика началото на регресия във всички области наведнъж и всички планове ще рухнат като къща от карти. Ето защо е важно да продължите да се борите за всичко, което ви вдъхновява и ви кара да се събудите усмихнати сутрин.

Стрелец

Звездите и планетите в края на седмицата могат да направят Стрелеца муден и склонен към отлагане.

Постарайте се да останете в редиците и да продължите да работите без негативни мисли и съмнения. Астролозите съветват да подкрепяте близки, колеги и приятели. Звездите искат да видят благородство и щедрост в Стрелец, защото добротата ще се върне стократно. Експертите съветват и представителите на тази зодия да бъдат търпеливи. Резултатите от работата ще бъдат видими, но не сега, а малко по -късно.

Козирог

Козирозите могат да разчитат на своите късметлийски талисмани.  Сега числата играят огромна роля в живота на тези хора. Най -вече тези, които работят с тях, ще имат късмет: учители по точни науки, счетоводители, касиери. Можете също така да наблюдавате наличието на късметлийски числа наоколо. Те могат да ви покажат правилния път в живота. Положителният резултат в работата или любовта вече е постигнат, Козирозите от 20 -ти до 26 -ти ще могат да го консолидират.

Водолей

Седмицата на Водолея ще бъде трудна и много динамична. Самочувствието и ясното разбиране на настоящите цели и задачи също ще помогнат на тези хора да увеличат производителността. Ако се движите по вълните на живота без ясна цел, можете да бъдете губещ. Напълно възможно е в някои области Водолеите временно да бъдат прости наблюдатели. Трябва да съберете информация и да изчакате подходящия момент.

Риби

Очаква се Рибите да имат спад на енергията в началото на седмицата. За да предотвратят това, те трябва да използват няколко добри навика като положителното мислене например . Хората с такива навици са по -склонни от други да са на пиедестал, по -малко ще загубят и по -рядко ще изпаднат в негативизъм. Около тази седмица можем спокойно да кажем, че тя сама се храни цяла година. Всички успехи и постижения на това време ще имат положителен ефект върху бъдещето на Рибите. Това е чудесен момент за придобиване на нови знания, защото звездите ще подобрят паметта на хората от този знак.

Дай твоята оценка:
5 от 4 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft