АСТРОПРОГНОЗА за седмицата: БЛИЗНАЦИ, наситена със събития седмица! ДЕВА, отворяте канал за пари!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
АСТРОПРОГНОЗА за седмицата: БЛИЗНАЦИ, наситена със събития седмица! ДЕВА, отворяте канал за пари!
23857
АСТРОПРОГНОЗА за седмицата: БЛИЗНАЦИ, наситена със събития седмица! ДЕВА, отворяте канал за пари!

Овен

Овенът трябва да премахне енергийните блокове от себе си. Ако това не бъде направено, можете да останете аутсайдер. В периода от 6 до 12 тези хора ще имат нужда от много сила, която да вложат в работата или любовта. Ако трябва да бъдете по-внимателни в работата и във финансовата сфера, то в любовта сега всички средства са добри. Звездите ще помогнат на Овен да впечатли всеки човек, но също така е важно да запазите това внимание върху себе си. Това ще изисква повече хумор, харизма и чар.

Телец

Телецът ще трябва да се активира в областта, която е най-проблематична и изисква най-много усилия. Например, ако на работа има много дългове по проекти, трябва да отложите цялото забавление за по-късно.  Законът за привличането ще работи за Телец, тъй като техните звездни покровители са в перфектна позиция. Изключението е събота. В този ден е по-добре да работите възможно най-малко и да почивате повече, да се забавлявате, да правите нещо спокойно и креативно.

Близнаци

Близнаците в периода от 6 до 12 декември ще могат да станат по-успешни, по-богати, по-добри във всеки смисъл. Първо, те трябва да се откажат от  ограничаващите си вярвания . Ако хората от този знак си кажат „Няма да успея“ или „Не съм достоен за това“, тогава късметът ще ги заобиколи. Време е да се включите в работата и да мислите за бъдещето и настоящето. Ако не погледнете назад, всички текущи проблеми ще се изчерпят доста бързо. Това ще бъде една много продуктивна и наситена със събития седмица. За да се ободрите, можете да украсите коледно дърво, защото празниците са точно зад ъгъла.

Рак

Ракът ще трябва да се бори със страховете си тази седмица. На хоризонта могат да възникнат нови проблеми и то във всички сфери на живота наведнъж. За да предотвратите това, ще трябва да бъдете по-внимателни. Някъде ще е необходимо да се разчита не на интуицията, а на логиката и здравия разум.

Всички, които искат колективно да решат проблемите си, ще трябва да срещнат много неприятности по пътя си. Що се отнася до паричната сфера, засега е по-добре да спрем покупките.

Лъв

Лъвовете трябва да започнат тази седмица с  енергийно прочистване . Звездите и планетите могат да изпратят изпитания на Лъв под формата на тъга и болезнена носталгия, но представителите на този знак ще могат да се справят с тях. В това настроение ще бъде малко по-трудно да се работи, но в крайна сметка Лъвът ще може да извлече необходимите уроци от всичко, което се случва. До края на седмицата вътрешните противоречия ще отшумят и ще започне период на стабилност и спокойствие.

Дева

За Девите най-важната област ще бъде областта на парите и работата. Звездите ще им помогнат да отворят канал за пари за увеличаване на печалбите . В любовната сфера звездите ще останат без работа, така че Девите ще трябва да разчитат само на себе си. Въпреки вродената скромност, много представители на този знак ще искат да покажат на целия свят своите постижения, да се похвалят и да поискат признание. Няма нужда да се ръководите от това желание. Това, че сте смирени, ще ви помогне да поддържате нормални и продуктивни отношения с всички около вас.

Везни

Везните в периода от 6 до 12 декември ще трябва да срещнат непримиримост от другите. Това може да породи много негативни емоции в тях.  Астролозите настоятелно съветват представителите на този знак да разчитат възможно най-малко на случайността и да търсят помощ от другите. Разчитането на собствените сили им дава спокойствие и стабилност. Също така, сега е строго противопоказано да променяте плановете си в последния момент. Това може да предизвика големи неприятности.

Скорпион

Скорпионите през тези седем дни ще могат да реализират плановете си и да постигнат изпълнението на желанията си. Ще бъде много полезно да използвате на практика съветите, които преди това са им дали мъдрите хора. Проектите, на които Скорпионите възлагат големи надежди, трябва да бъдат изпълнени изцяло. Основното нещо е да не се отклонявате от зададения курс. По-добре е да изхвърлите съмненията и да не се връщате към тях. През уикендите можете да правите собствен бизнес и да се забавлявате много.

Стрелец

Тази седмица нощните светлини ще помогнат на Стрелец да се отърве от  негативните привързаности . Това означава, че е дошло времето да се подготвим за благоприятни психически промени в живота. Стрелецът ще успее да преодолее страховете, несигурността, да намери нови цели. Звездите и планетите стартират програма за нов живот за тях, така че няма нужда да чакате най-лошото. Животът на тези хора ще се промени драстично. Това ще помогне да се настроите на положителна вълна, да се синхронизирате със силите на Вселената. Стрелецът ще стане най-продуктивните и успешни хора през този период.

Козирог

Козирозите може да имат проблеми в работата и бизнеса тази седмица. Най-добрите практики, техники и съвети ще ви помогнат да се отървете от тях . Проектите, за които Козирозите възлагат големи надежди, могат да бъдат разочаровани. В някои случаи самите Козирози ще бъдат виновни. За да не се случи това, те трябва да станат малко по-отзивчиви. Вселената определено ще забележи желанието на тези хора да бъдат полезни и мили. Това е чудесна възможност да изчистите кармата и да привлечете повече доброта, късмет, позитив и успех в живота си.

Водолей

Водолеите трябва да се пазят от токсични хора, енергийни вампири. Най-добре е да упражнявате независимост, когато е възможно. Също така си струва по-често да отвръщате на добри дела. Ако някой иска да подаде ръка на Водолея, това не трябва да се приема за даденост. Думите на благодарност са най-малкото, което си струва да дадете на вашия спасител. Ако имате допълнителни пари и време, най-добре е също да подадете ръка за помощ на някого. Това ще повиши авторитета на Водолея и ще отвори нови врати за тях.

Риби

Финансовата сфера на живота за Рибите ще излезе на преден план. Ако някои важни срещи са планирани за периода от 6 до 12 часа, тогава е по-добре да ги насрочите за първата половина на седмицата. Ако трябва да купувате скъпи неща, по-добре е да дадете предпочитание на полезността и практичността. В любовната сфера изисканите тоалети и необичайният външен вид ще ви помогнат да привлечете вниманието на противоположния пол. Рибите могат да се справят добре навсякъде, наведнъж. Всичко, от което се нуждаете, е желание.

Дай твоята оценка:
4 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft