Тридневна плодова диета отслабване 4кг

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Съвети отслабване
Тридневна плодова диета отслабване 4кг
52857

Възможно ли е да се отслабне , ако се ядат плодове на всеки два часа? Според плодовата диета е напълно възможно и то да се свалят 4-5 килограма само за три дни.

Според автора на плодовата диета (The Fruit Flush Diet) клиничния диетолог Джей Роб (Jay Robb) през 3-дневната плодова диета храносмилателните процеси са облекчени от бремето, с което останалите храни я натоварват. По този начин човешкото тяло може да се прочисти и едновременно с това ефективно да гори мазнини. Роб твърди също, че хранителните вещества в плодовете подпомагат разграждането на токсините и с помощта на водата и фибрите ги изхвърлят през стомашно-чревния тракт.

Освен плодове в диетата се включват и крехки белтъчини - протеини , които да съхранят мускулната маса и да подпомогнат процесите на отслабване.

Авторът предупреждава, че около 50% от сваленото тегло се дължи на загубата на телесни течности, особено ако диетата е и бедна на сол. Някои експерти смятат, че този процент е дори по-голям. Въпреки това рязкото сваляне на килограми действа като силен мотивиращ фактор за част от отслабващите и може да се превърне в идеален старт за всеки друг по-дълготраен режим на хранене и отслабване.

Плодовата диета изисква само изпълнението на две стъпки. През първия ден човек трябва да пие протеинови шейкове , а през следващите два дни да се храни само с пресни плодове - на всеки два часа, плюс вечеря, състояща се от сурови зеленчуци и малко количество крехки белтъчини (или протеинов шейк).

Диетата осигурява дневен прием на 900-1000 калории, набавени основно от плодове, зеленчуци и протеини - 100-125 грама през първия ден и около 50 грама през останалите два дни.
 

Диети и отслабване
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft