Меркурий премина във Везни-Ето какво ни грози

вход през zajenata.bg
За Жената
Меркурий премина във Везни-Ето какво ни грози
1123
Меркурий премина във Везни-Ето какво ни грози

Везните имат доста негативен ефект върху  енергията на Меркурий , тъй като е относително спокоен Знак, а Меркурий е планета на динамика и промени. До 5 ноември много хора ще трябва да се сблъскат с някои трудности във всички сфери на живота. Именно за тях разказаха астролозите.

Сфера на финанси и работа до 5 ноември

Финансовият сектор ще бъде в застой повече от месец. Финансовите потоци ще се забавят значително . Няма нужда да чакате опасности, но забавянията в плащанията ще се случват често. 

През този период ще бъде изключително опасно да вземате заеми и заеми , особено от банки. Заемането на пари също не си струва , но ако е необходимо, можете да помогнете на най -близките хора. В други случаи е по -добре да не рискувате.

Ученето ще се забави, паметта на хората ще се влоши . Най -големите трудности ще очакват тези, които изучават нови езици или получават нова работа. Отслабването на информационните потоци ще навреди на учениците, студентите и тези, които посещават курсове за обучение.

Други планети компенсират липсата на активност във финансовите и информационни потоци, но това не означава, че човек може да се надява на чудо. През този период трябва да бъдете по -внимателни и да обмисляте всяка своя стъпка. В противен случай ще бъде възможно да се сблъскате с големи неприятности.

Любов и комуникация 

В любовта Меркурий не е толкова важен, колкото в бизнеса, но като е във Везни, това леко ще  усложни комуникацията между хората . Запознаването с някого ще стане много по -трудно. Това не означава, че трябва да сте сами през целия септември. Помислете за стари приятели, роднини. Възможно е те да са самотни и да искат да общуват, да споделят емоциите си.

Не трябва да се фокусирате върху проблеми и негативизъм през този период . Проблемите в комуникацията и отношенията бързо ще отминат и няма да оставят следа в душата ви. Просто трябва да изчакате няколко седмици, докато Меркурий бъде подновен отново в следващия зодиакален знак.

Настроение и късмет на Меркурий във Везни

Настроението на хората няма да бъде засегнато . Напротив, тя ще стане по -стабилна и дори положителна. Както бе споменато по -горе, Меркурий във Везни е време на известна умереност.

Планетата ще помогне да се отдели важното от предполагаемото . Вторичните задачи ще изчезнат на заден план, където им е мястото. Всички най -важни ще станат най -актуални едновременно.

Няма нужда да се говори за невероятен късмет през септември, но  този период не може да се нарече строго отрицателен . Да, животът ще бъде по -труден, но това не означава, че трябва да се настроите за най -лошото. Дръжте емоциите си под контрол.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft