Уникални ръчно гравирани бижута

вход през zajenata.bg
За Жената
Мода
Бижута
Уникални ръчно гравирани бижута
39986
Уникални ръчно гравирани бижута

 

 

 

 

 

Ръчно гравираните бижута са чудесен подарък за всякакъв повод. Можете да ги направите личен подарък по всевъзможни начини и резултатът ще е бижу, което ваш любим човек винаги ще цени.

Ако търсите хубав подарък за майка си, сестра си или най-добрата си приятелка, вижте тези красиви ръчно гравирани бижута.

Медальонче „Смело сърце”

 

 

Има ли жена в живота ви, показала невероятен кураж? Може би е победила рака, загубила e дете или се е преборила с физически проблеми. Този медальон символизира смелост и любов. Би бил идеалният начин да покажете на някоя специална приятелка колко много смелостта й ви е вдъхновила.

 

 

Огърлица „Дъжд или слънце”

 

 

Тази красива огърлица ще напомня по доста приятен начин, че ще бъдете насреща в добро и в лошо. Гравираните изображения деликатно символизират дъждовните дни на борба и слънчевите дни на празник.

 

 

Гривна с низ от маргаритки

 

 

Спомняте ли си като малка да сте правили гривни от низ маргаритки? Много момиченца с часове сплитат маргаритки, за да си направят корони, огърлици и гривнички през лятото. Можете да се порадвате на този детски спомен с красива гравирана с маргаритки гривна. Би била чудесна за приятелка от детството. На всеки елемент можете да добавите и име или специална ваша дума.

 

 

Огърлица „Мама”

 

 

Точно като за деня на майката. Тя ще напомня за всичко, което една майка е за своето дете.

 

 

Тънка плоска гривна

 

 

Тази красива гривна е семпла и стилна. Можете да я персонализирате с имена или пък с любим цитат или фраза. Такъв подарък може да зарадва всеки, стига да вложите нужното въображение.

 

 

Пръстен

 

 

Подарете на някоя специална приятелка този пръстен с гравирани думи, които сте избрали. Например на майка с името на детето й. А може и да използвате нещо такова като сватбена халка.

 

 

„Озаряваща” огърлица

 

 

Има ли в живота ви някоя специална дама , която просто озарява стаята всеки път, когато влезе? Покажете колко много означава тя за вас с тази огърлица. На нея е гравиран страшно детайлен и пищен полилей и е придружена от кристалче „Swarovski”.

Тези прекрасни ръчно гравирани бижута ще станат страхотни подаръци, но могат да доставят удоволствие и на вас. Единственият проблем ще бъде да си изберете измежду различните варианти. Всяко бижу може да се довърши по всевъзможни начини. Как бихте ги променили вие? Бихте ли изписали името на детето си или любим цитат?

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft