Лечение на хипертония с билки

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Здравни съвети
Лечение на хипертония с билки
41370

Хипертонията е сложно заболяване, което може да доведе до инсулт, сърдечен пристъп и сърдечна недостатъчност, ако не се лекува. Тя се отнася за високите нива на кръвното налягане, което често се среща като начин на живот. При почти 90% от случаите, хипертонията се развива постепенно през годините и няма конкретна причина, но има някои рискови фактори, свързани с това заболяване . Рисковите фактори включват възраст, фамилна анамнеза, затлъстяване, бременност, стрес, високи нива на натрий в организма, употребата на тютюн, липсата на физическа активност, недостиг на витамин D и други.

Хипертонията е много често срещана при възрастни, но в последно време възрастовата граница пада и децата стават податливи на това състояние. Това се дължи на техните нездравословни хранителни навици и липсата на физическа активност.
Все по-често хората прибягват до ползването на билкови лекарства за да се справят с високото кръвно . Ето и някои билки , които се смятат за ефективни при контролиране на високото кръвно .

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Здравни
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft