Полезен ли е студеният душ

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Съвети за кожата
Полезен ли е студеният душ
20556

Където горещата вода е в изобилие, въпросът за хладния душ изглежда риторичен. Но ако се говори сериозно, то твърдението за ползата от него все още е спорно, макар да има доста факти, говорещи в негова полза.

Прилагайки съвременните методи и препарати за здраве и красота, често забравяме за старите и отдавна изпитани начини за постигане не само на привлекателност, но и на първо място на здраво тяло. Днешният типичен ритъм на живот не способства за укрепване на имунитета, което по-често води до заболявания на сърдечно-съдовата система или е причина за простудни заболявания. Освен това съвременният човек по-рядко може да се похвали със здрав цвят на лицето или с еластична кожа.

Повечето от тези пробеми според някои специалисти могат да се разрешат с помощта на водата - студената, разбира се. Някои смятат, че студената вода е опасна за здравето, други твърдят, че тя е полезна. По-правилно е в повечето случаи да не се говори за ползата и вредата, а да се отчитат индивидуалните прагове на чувствителност към студа.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Грижа за кожата
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft