Какво представляват чакрите

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Здравни съвети
Какво представляват чакрите
9918

Какво са чакрите ? Представата за чакрите – енергийните центрове на човека,е дошла при нас от Изтока, самият превод на думата, означава ‘колело’. Чакрите преобразуват енергиите на Вселената и ги интегрират в нашето физическо тяло. Естествено те не са разположени в плътното физическо тяло, а във финото енергийно и въпреки това имат свои проекции и върху физическото тяло. Най-често използваме две техни проекции-отпред на тялото и по гръбнака, където местоположението им съвпада със специфични нервни центрове на гръбначния мозък.

Всяка чакра е свързана и с определени анатомични области, близо до които е разположена, затова при увреждане на чакрите се разболяват съответните органи. Това е нищо повече от потвърждение на енергоинформационната същност на човек, а също и доказателство за възможността да се прави енергийна диагностика и лечение.

Съществуват двупосочна връзка между провокираните събития и нашите чакри. При нарушения в резонанса се повяват проблеми, които за кратко наричаме енергийни проблеми. Те намират отражение както върху здравословното ни състояние, така и върху множество житейски аспекти.
Трябва да знаем, че смущение във функционирането на една чакра, много бързо оказва влияние на общия енергообмен, тоест и на останалите чакри. Така се обясняват и проблемите които започват да ни затрупват лавинообразно, без друга видима и обяснима причина.
Всяка от чакрите е свързана с определен вид енергия, която пряко влияе на живота ни:
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Още от "Здравни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft