10 неща, които ще накарат мъж ви да ви изневери

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Връзки
10 неща, които ще накарат мъж ви да ви изневери
4447
10 неща, които ще накарат мъж ви да ви изневери

Вярно е, че влюбеният мъж губи главата си. В еуфорията от завладяващи ни чувства сме способни на странни действия. Жените, в чийто живот този дългоочакван принц, се появява особено емоционално. Но прекалената грижа и контрол могат да изплашат мъжа. А надценените изисквания на жените към мъжете напълно водят до прекъсване на отношенията.

Нека ни наричат ​​по-слабия пол, но и мъжете са много чувствителни. Те реагират остро на думите и действията на своята сродна душа. Ако искате да поемете изцяло контрола върху живота на избрания от вас, бъдете готови за последствията. По-добре да не правите тези 10 грешки във връзката си .

 

Глупави изисквания на жените към мъжете

Забранявате на мъжа си да прекарва време със семейството си . Връзката между майка и син е много силна. И всеки опит да го разбиете може да бъде фатален за вас. Отделете един ден в седмицата за посещение на роднини. Най-вероятно често няма да ходитепри тях. Но можете да запазите спокойствие в къщата.

 

Обаждайте му се по сто пъти на ден .

 Разберете, че отвличате вниманието на човек от работата. Ако приятелят ви иска да ви изневери, честите обаждания няма да помогнат. В една връзка е важно да си вярвате.

Не позволявайте на съпруга ви да ходи да се среща с приятели . 

Той се нуждае и от време за себе си. Разговорите с връстниците му могат да помогнат за облекчаване на стреса и да се върне у дома с позитивно отношение.

Говорите му по едно и също нещо няколко пъти . 

Мислите ли, че се е оглушал? Е, след десетия път вашата история определено ще бъде чута.

Принуждавати го да си смени навиците . 

Ако нещо по принцип не ви устройва, опитайте да говорите за това с любимия човек. Най-вероятно ще намерите решение, което работи и за двамата.

Игнорирате съвместните му планове за бъдещето . 

Да, вече сте нарисували перфектната картина на бъдещия си живот. Но сега сте двама и някои точки ще трябва да бъдат коригирани.

Отказвате да ходите заедно на кино заради работа. 

Не забравяйте, че работата не е всичко ... Но вашият избраник може да избяга.Не давайте възможност да научите за съвпадения по интереси . Споделянето на любимите ви дейности ще ви помогне да сте по-свързани. Така че не се колебайте да споделите хобитата си, но не забравяйте за точка номер 4.

Искате да спонсорира всичките ви желания . 

Мъжът не трябва да е скъперник. Но не е нужно да безсмислено харчите пари за всяка ваша прищявка. Правилното разпределение на финансите е най-сигурният начин за добър живот.

 

Посочвате му какво да прави

Зад всеки успешен мъж стои жена, която вярва в него. Не се опитвайте да принудите любимия да смени полето на дейност. Опитайте се да му помогнете да осъзнае къде иска. Понякога простата поддръжка прави чудеса.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft