11 прически за дами над 40, които не изискват никаква поддръжка- ставаш, решиш и тръгваш (снимки)

вход през zajenata.bg
За Жената
Красота
Прически
11 прически за дами над 40, които не изискват никаква поддръжка- ставаш, решиш и тръгваш (снимки)
7102

Днес ще ви предложим най- практичните и удобни прически за дами над 40, които не изискват специална поддръжка сутрин- ставаш, решеш се и тръгваш, а същевременно изглеждаш като излезнала от скъп фризьорски салон.

Животът на съвременната жена е богат на събития. Сутрин рядко някой има достатъчно време да направи косата си в красива прическа, без да бърза.

Ето защо много жени на средна възраст се опитват да изберат прически, които не изискват стайлинг. По правило това са къси подстригвания. Те не само са лесни за стил, но също така позволяват на жени на възраст 40+ да изглеждат по-млади.

Различни прически боб  

Тази прическа е невероятно популярна. Той е чудесен за жени на различна възраст и с различни видове външен вид, тъй като има много възможности. Ако косата не е вълнообразна, тогава няма да отнеме много време, за да стилизирате прическата; правилно подстриганата коса ще падне както трябва.

Боб-нагоре Популярна прическа с „повдигнат” тил и издължени ключалки на лицето.

Многослоен боб. Извършва се на слоеве с различна дължина, чудесно за тънка коса.

Асиметричен боб. Тази опция за подстригване е чудесен избор за жени на възраст 40+, ще ви позволи да изглеждате по-млади и да маскирате отделни несъвършенства на лицето.

Всички тези прически могат да бъдат оформени без използването на сешоар и къдрици. Достатъчно е да изсушите косата и за да създадете необходимия обем.

Съвет: за да улесни прилепването на прическата, тя трябва да се актуализира често. Когато възстановявате косата, ще бъде по-трудно да оформите прическата.

Квадрат

Друга популярна прическа, която изглежда добре на всяка възраст. На основата на карето можете да направите много различни стилизиране, но ако няма време, достатъчно е просто да изсушите косата и да я завъртите малко с кръгла четка вътре.

На възраст 40+ трябва да обърнете внимание на асиметрия, такава прическа изглежда стилна и помага да се разсее вниманието от промените, свързани с възрастта на кожата на лицето.

Гарсон

Тази къса копна прическа ще позволи на една жена да изглежда по-млада.

Характеристики на прическата са, че косата се смила във временните зони, на гърба на главата и на бретона. При правилно изпълнение косата много добре се вписва без използването на специални инструменти.

Каскада

Каскадата на къса коса не изисква сложен стайлинг. Особеността на тази прическа е, че тя изглежда по-обемна поради факта, че прическата се изпълнява на слоеве, а всеки следващ слой е малко по-дълъг от предишния.

Изрязването на каскада на къса коса не изисква издърпване на косата със сешоар или гладене. Достатъчно е просто да изсушите косата, повдигайки я в корените с пръсти или скелетна четка. На вълнообразна коса такава прическа ще изглежда леко небрежна, но не по-малко стилна.

Пикси

Въпреки факта, че пикси е къса прическа, тя изглежда много женствена. Основното предимство на една прическа е, че тя е в състояние да добави обем дори на тънка коса. И в същото време косата не изисква стилизиране. Изглежда страхотно както на права, така и на вълнообразна коса.

Гаврош

Тази прическа ви позволява да създадете персонализиран и малко нахален вид. Къса прическа с удължени кичури на гърба на главата.

Рапсодия

Тази опция за прическа е подходяща за собственици на гъста коса, които не искат да се разделят с дължината. Отличителна черта на прическата е стълба от кичури, рамкиращи лицето. Тази прическа изглежда добре на права или вълнообразна коса, дори и без оформяне.

Допълнителни препоръки

За да изглежда една прическа добре без стилизиране, тя трябва да бъде избрана, като се вземе предвид вида на косата и правилно изпълнена. Например, не всички прически изглеждат добре на вълнообразна коса, така че те трябва да бъдат извадени със сешоар, така че прическата да придобие форма.

Ето защо, за да изберете “правилната” прическа, трябва да се свържете със стилиста. Специалист ще може да посъветва най-добрия вариант. Освен това трябва да запомните, че когато косата расте, прическата губи формата си, така че става трудно да се стилизира. Ето защо ще трябва да посетите салона, за да възстановите прическата поне 1 път на месец.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft