3 признака, че Ковид-19 е минал през вас безсимптомно:

вход през zajenata.bg
За Жената
Здраве
Здравни Новини
3 признака, че Ковид-19 е минал през вас безсимптомно:
21061
3 признака, че Ковид-19 е минал през вас безсимптомно:

Между 5% и 80% при хората с положителен тест за ТОРС-CoV-2 може да протече безсимптомно

Учени са провели изследвания и са установили, че има няколко симптома, които може да ви разкрият, че коронавирусът е зад гърба ви и сте прекарали болестта.

Разбира се, тези признаци може да не се проявяват при абсолютно всички, тъй като всеки организъм е различен, но според наблюдения на пациенти и хора, прекарали това заболяване, тези признаци се забелязват при повечето изследвания.

Какви са тези знаци?

1. Възпаление на очите 
- конюктивит
- ечемик

Тези проблеми могат да показват, че сте изкарали коронавируса, а в някои случаи тези симптоми се появяват дори по време на самата болест, но това е изключително рядко. 

2.

Проблеми с червата
- диария
- запек
- болки в корема

По някаква причина тези симптоми се появяват след преминаването на болестта. Има обаче и още нещо.. Ако вашата ковид инфекция протича в тежка или умерена форма с признаци на грип, хрема, кашлица, висока температура и т.н. то тогава подобни чревни проблеми може да се появят и по време на самото заболяване.

3. Слабост
Всеки познава чувството на умора и слабост, но в сравнение с това, през което преминават болните от коронавирус, това са просто цветя и рози. Лекари казват, че това отслабване на организма може да се наблюдава при някои хора, прекарали ковид, дори и в рамките на следващата година.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft