Секси-прическата, която вае лице на богиня! Няма жена, на която да не отива (30+ Снимки):

вход през zajenata.bg
За Жената
Красота
Прически
Секси-прическата, която вае лице на богиня! Няма жена, на която да не отива (30+ Снимки):
2061

Каскадните прически се адаптират към вашия тип коса, като ви осигуряват красива текстура, независимо дали тя е плътна, средногъста или тънка, къдрава, вълнообразна или права, къса или дълга. Те премахват по-голямата част от нежелания обем при гъстата коса и съответно осигуряват обем за фина коса с всякаква дължина. Следователно каскадните прически са може би сред най-честите искания на клиентите във фризьорските салони. 

И всичко това благодарение на факта, че те са много гъвкави, така че можете да носите дългата си коса разпусната или да я подредите в стилна прическа , произволна опашка, плитка, като цяло, създайте стила си, както искате.

каскада дълга коса

Каскада на кръгло лице

Каскадните прически са чудесен избор за тези с кръгли форми на лицето. Важно е косата, която е най-близо до лицето ви, да стига точно под брадичката ви, в идеалния случай на нивото на раменете или по-долу. Избягвайте постепенните слоеве, тъй като заоблената им форма само ще подчертае закръглеността на лицето ви. Вместо това, изберете много структурирани слоеве или просто двуслойна прическа.

каскада кръгло лице

Каскада за овално лице

Овалното лице е добре балансирано, така че почти всичко тук е позволено.

Можете да играете със слоевете, които да оформят лицето ви, за да ви помогнат да придадете обем на косата си.

каскада овално лице

Каскада за дълго лице

Ако имате малко по-дълго овално лице, тогава дългите прически на пластове могат да свършат чудесна работа за балансиране на чертите ви. Нека слоевете, които са най-близо до лицето, да бъдат възможно най-къси и да започват над брадичката. Следващите слоеве коса вече не са толкова важни. Можете да изберете постепенни слоеве, за да привлечете вниманието към лицето си, или дълга каскада.

каскада дълго лице

каскада на дълго лице

Каскада за квадратно лице

Ако имате квадратна челюст и остри скули, потърсете опции, които балансират и омекотяват чертите на лицето ви. Косата ви трябва да е с дължина до брадичката или по-ниско, най-добре е да използвате градуирани многослойни прически, тъй като те вършат чудесна работа за омекотяване на лицето ви. Можете също да използвате прав път, по-добре е от страничен. Вълните и къдриците имат много женствен ефект.

каскада квадратно лице

 

Каскада за ромбовидно лице

Тези с ромбовидни лица са късметлии, защото подобно на овалните форми на лицето им отиват всички видове каскадни прически. Като правило вълнообразните и къдрави прически омекотяват чертите на лицето, докато гладката коса, напротив, подчертава ъгловите форми на лицето.

каскада ромбовидно лице

Каскада за лице във формата на сърце

Лицата във формата на сърце са очарователни, с тясна челюст, широки скули и заоблени чела. Чест коригиращ избор за челото е бретонът. Можете да съчетаете правия бретон с всички видове каскадни прически или да изберете по-контрастен вариант между бретон и каскадни прически.

каскада сърцевидно лице

Каскада за гъста коса

Когато имате гъста коса, целта на каскадата трябва да бъде да оформите косата си и да й помогнете да стане по-лека и ефирна, като същевременно поддържа красив естествен обем. Наслояването не трябва да е прекалено силно, тъй като това може да придаде на косата доста странен вид. Вместо това направете слоеве с различна дължина, а също така опитайте да експериментирате с градуирани прически.

каскада гъста коса

Каскада за фина коса

Най-добрият каскаден вариант за фина коса е да създадете слоеве, които ще ви помогнат да създадете заоблена и по-обемна визия. Градуирани слоеве около лицето или по цялата глава ще помогнат да се създаде илюзията за повишена плътност. Оформянето на косата също ще играе голяма роля, така че използвайте вълни, за да придадете обем на косата си.

каскада тънка коса

Каскада за къса коса

Късите каскадни прически са може би една от най-популярните опции сега. Те могат да бъдат дръзки, пищни, сладки и елегантни.

Добавянето на слоеве увеличава обема на късата ви коса, като същевременно добавя допълнително количество смелост към прическата ви, която ще изглежда добре на всяка възраст.

По-долу можете да видите най-модерните опции за каскадна прическа за къса коса:

къса каскада

къса каскадна прическа

Каскадно каре и каскаден боб

Модерните боб и каре в момента изисква наслояване, с цел увеличаване или намаляване на обема и придава на общия стил шик и модерен външен вид. Освен това модерното дълго каскадно каре е допълнено с с ефектен бретон или омбре оцветяване. Текстурираният боб ще изглежда страхотно на фина до средна коса. 

Добър вариант, обичан от много съвременни жени, е градуиран боб с по-къси слоеве коса в задната част на главата и по-дълги кичури отпред.

каскаден боб

каскадно каре с бретон

каскаден боб на вълни

Каскада за средна коса

Като правило каскадните прически изглеждат по-интересни от прическите с еднаква дължина, тъй като слоевете предлагат по-интересни стилове на стилизиране. 

Каскадните прически за средна коса са универсален избор, тъй като ще изглеждат добре на всички форми на лицето и имат много възможности за стилизиране. Жените с гъста коса намират лекота благодарение на каскадната прическа. За момичета с тънка коса каскадната прическа ще помогне да се увеличи обемът ѝ, а за собствениците на къдрави коси това е най-добрия начин да ги оформите.

каскада средна коса

каскада на средна коса

средна каскада чуплива коса

Каскада за дълга коса

Дългите каскадни прически изглеждат фантастично, дори и да са прости. Ако имате късмета да имате дълга коса, но не знаете как да я оформите, поздравления, попаднали сте на правилното място!

Каскадната прическа ще даде на косата ви гъвкавост при стилизиране, както и ще даде обем. За да балансирате този стил, можете да използвате бретон, който може да бъде оформен направо или отстрани. Чрез смесването на дълги слоеве косата изглежда по-гладка, а дългите прически по-разрошени.

дълга руса каскада

дълга каскада на вълни

дълга каскада без бретон

Каскада с бретон

Каскадните прически с бретон сега са много търсени, тъй като са модерни и удобни. Освен това има много възможности за тази очарователна прическа: можете да носите прав, страничен или къдрав бретон. Също така, можете да сте сигурни, че каскадната прическа с бретон ще подчертае предимствата ви.

каскада с гъст бреотн

прическа на слоеве с бретон

гладка каскада с бретон

сладка касакда с бретон

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft