4-те части от мъжкото тяло, които направо подкосяват краката на една жена:

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Връзки
4-те части от мъжкото тяло, които направо подкосяват краката на една жена:
2779
Източник: blitz.bg
4-те части от мъжкото тяло, които направо подкосяват краката на една жена:

Повечето жени твърдят, че когато става дума за любов, външността на мъжа не е от толкова голямо значение или поне не в такава степен, в каквато е за мъжете външността на една жена. Но се оказва, че откровено послъгват в това си изказване.

Така де, да бъдем честни - както се казва „Те гледат, но и ние гледаме“. Естествено, че за да един мъж е повече от просто приятел за нас, той трябва да ни привлича физически.

Има няколко части от мъжкото тяло, които обаче действат като афродизиак почти на всяка жена. Мъж, който ги притежава, може съвсем да е спокоен, че без усилия ще впечатли поне на първо време представителка на нежния пол.

Ето кои са 4-те части от мъжкото тяло, които просто подлудяват жените :

Широки и мощни рамене

Мощните рамене привличат безкрайно всяка жена. Тя си прави асоциация със сила, мъжественост и се респектира. Нещо такова може наистина да я подлуди.

Тясната талия

Всичките врели некипели, че жените си падат по сладки бирени мъжки коремчета и не им пречи мъжът до тях да не се грижи за себе си са пълни измислици.

Всеки човек е добре да се поддържа, а стегнатото коремче, дори и без плочки е много по-привлекателно от глобус с косъмчета по него, мисля, че всички ще се съгласим с това. Тренирайте – спортът е здраве все пак, а явно и начин да спечелите мадамите.

Чувствени и сочни устни

Много жени си признават, че като видят притежател на сочни устни въображението им просто започва да разиграва какви ли не палави сюжети. Тези мъже са асоциирани от женското подсъзнание с перфектни любовници и зверове в спалнята.

Спортно дупе

Няма жена, която да не гледа дупето на хората от противоположния пол. Всяка място по един поглед при всяка възможност. Ако притежавате хубаво и спортно дупе, което е стегнато, то повярвайте ни, вашата дама ще е на седмото небе.

Редно е да отбележим, че тук размерът не играе решаваща роля. Важно е физическото състояние на задните ви части. При мъжа бразилското дупе не е акцент, просто е важно да е спортно и стегнато.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft