5 неща, които мъжът иска от вас, но се страхува да попита

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Връзки
5 неща, които мъжът иска от вас, но се страхува да попита
7730
5 неща, които мъжът иска от вас, но се страхува да попита

Винаги е много по-лесно за жените да изразяват своите желания и нужди, отколкото на силния пол. Мъжете, от друга страна, никога не знаят каква ще бъде реакцията на възлюбената към техните думи.

Да знаеш какво иска твоят мъж е необходимо за всяка жена. Понякога трябва да разчитате на мнението на повечето мъже по този въпрос. Днес ще ви разкажем за основните неща, които мъжът иска, но се страхува да ви попита.

Инициатива

Никой не оспорва, че истинският мъж е завоевател, който иска да покори недостъпна жена. Само че в отношенията всичко започва да се променя с точно обратното. Ако на етапа на ухажване дамата трябва да може да играе и да покаже своята недостъпност, тогава в отношенията мъжът очаква инициатива от страна на жената. Това се отнася не само за интимния живот. Инициативата е необходима за целувки без причина, думи на подкрепа и показване на интимност.


Позволете му да диша

Много жени в отношенията започват буквално да задушат партньора си с прекалена грижа и внимание. Когато една жена започне да играе строга майка, мъжете го приемат изключително категорично. Ако искаш да командваш и да се чувстваш като майка, вземи си куче. Мъжът, както всеки нормален човек, се нуждае от свободно пространство. Не се поставяйте в ъгъла и не се отказвайте от живота извън тази връзка. За мъжете и жените е важно да прекарват време не само в компанията на своя партньор.

Приемайте помощта му

Всеки човек трябва да чувства, че прави живота на жена си по-лесен и по-добър. Никой не ви моли да станете напълно зависими от партньора си, никой не ви моли да спрете кариерата и социалния си живот. Но форматът на връзката, от който се нуждае всеки достоен човек, винаги осигурява помощта на своя любим. Единственото, което се изисква от жената, е съгласието и желанието да приеме подкрепата на партньора си.

Не бъдете ревниви

Всяка връзка винаги се основава на доверие. Ако не, тогава съдбата на такава връзка може да бъде много тъжна. Когато отново влезете в телефона на своя мъж, започнете да проверявате електронната му поща и SMS, запитайте се: защо ви е необходим партньор, на когото нямате доверие? Много жени не разбират защо мъжете не харесват, когато любимата рови в телефона му. Най-вероятно въпросът не е, че той ви е мамел и иска да скрие доказателствата. Въпросът тук е елементарно чувство на доверие, от което всеки човек се нуждае толкова много.

Оценявайте го

Когато една жена омаловажава мъжа до себе си, първо тя се унижава. Ако искате да изградите връзка с този партньор, тогава се научете да оценявате действията му, които той също инвестира във вашата връзка. Много жени пренебрегват партньора си. Те не забелязват, че мъжът им прави подаръци, организира срещи и помага по всички възможни начини. Но тогава, когато мъжът стане студен и безразличен, те внезапно се събуждат и започват да осъзнават какво е довело до неговото поведение.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft