5 неща, които трябва да прочетеш, преди да се изрусиш:

вход през zajenata.bg
За Жената
Красота
Прически
5 неща, които трябва да прочетеш, преди да се изрусиш:
1689
Източник: edna.bg
5 неща, които трябва да прочетеш, преди да се изрусиш:

Блондинките винаги са били обект на особен интерес от страна на мъжете - това е неоспорим факт. Има нещо изключително привлекателно в този цвят на косата, неслучайно всяка жена в даден момент от живота си се решава да стане блондинка или поне сериозно обмисля тази идея.

Но има няколко важни детайла, които сериозно да обмислите, преди да преминете в отбора на блондинките .

професия блондинка

5 неща, които трябва да прочетеш, преди да се изрусиш :

Консултирай се с календара

Това не е решение, което трябва да вземеш импулсивно. Ако си канена на сватба или друго важно събитие, по-добре остави радикалните трансформации за след това.

нюанси на русото

Има много видове "русо"

Ще се изненадаш с какъв огромен избор разполагаш. Насочи се предварително към няколко нюанса и провери дали пасват на цвета на кожата ти. Интернет пространството изобилства с приложения, които ти дават възможност да наложиш различни прически върху твоя снимка.

блондинка

Русата коса изисква сериозна поддръжка и финансови средства

Преди процедурата не пропускай да хидратираш косата си с подхранващи маски и лосиони. След процедурата се запаси и с висококачествени продукти, специално предназначени за руса коса.

Пресметни приблизително каква дупка в личния ти бюджет ще ти коства всичко това (включително самата процедура) и прецени дали наистина можеш да си го позволиш, без да се лишаваш от други удоволствия.

руса коса

Трудно ще възстановиш стария нюанс

Ако си брюнетка, контрастът между корените и основата на косъма ще е особено драматичен. Единственият начин е да оставиш косата си да израстне, а това изисква много време и търпение.

красива блондинка

Няма да съжаляваш

И, не на последно място, поздравления за смелостта! Продължавай да се грижиш за себе си и самочувствието си, не се страхувай от експерименти, но, разбира се, не пропускай редовни консултации с разума и портфейла! 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft