5 признака, че една жена се е превърнала в досадна лелка!

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Връзки
5 признака, че една жена се е превърнала в досадна лелка!
6068
5 признака, че една жена се е превърнала в досадна лелка!

Пет признака, че сте се превърнали в досадна и мрънкаща лелка!

Един от ясните признаци на трансформация в „лелка“ мнозина смятат, че е постоянното недоволство и мърморене. Такива жени не са в състояние да се радват на малките неща и са способни да намерят кусур на всичко и всеки около тях.

Следващият важен показател е постоянното желание за обсъждане на някого – т.н. клюкарене.

Казват, че страстта към клюките се появява с възрастта, но изглежда е признак на скучен и незадоволителен живот, в който основното забавление е да наблюдават и коментират провалите или успехите на другите хора.

Отказът от всичко ново е следващият сигнал за една истинска лелка. Такива жени не искат да променят живота си или по някакъв начин да се открояват от вече установения им начин на живот.

Интерес изключително и само към семейния живот и пълно отричане на нечия индивидуалност също предполага, че една жена се превръща в една от досадните „лелки“. По правило те не могат да приемат факта, че децата им не са тяхна собственост и в същото време не могат сами да се радват на живота, които имат.

Нe ce грижитe зa външния вид и дрeхитe cи. Дoри c ярък грим и крacив cтaйлинг, нямa дa изглeждaтe млaди, aкo нocитe трикoтaжнa рoкля или блузкa, пo кoятo oтдaвнa ca ce oбрaзувaли тoпчeтa. Нaй-лoшoтo e, кoгaтo ce излaгaтe зaрaди eднa кoфти дрeхa, кoятo ви прaви дa изглeждaтe прocтoвaтo, eвтинo и нaй-вaжнoтo - пo-cтaри, oткoлкoтo в дeйcтвитeлнocт cтe.

Важно! Това са основните признаци, издаващи досадните лелки. Заради това, мили дами, ако не искате и вие да се превърнете в една от тях имайте едно на ум. Скъпи господа, ако усетите, че половинката ви прави някое от тези неща – най-добре поговорете с нея и я „спасете“ докато още не е прекалено късно.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft