5 сигурни знака, че сте били „поръчани“ и ви е направена магия:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
За Дома
5 сигурни знака, че сте били „поръчани“ и ви е направена магия:
14702
5 сигурни знака, че сте били „поръчани“ и ви е направена магия:

Използването на магии става все по-популярно всяка година. С тяхна помощ хората се надяват да разрешат почти всички ежедневни проблеми: да намерят съпруг или съпруга, да подобрят здравето си, да подобрят финансовото си положение и да си отмъстят на врага. Разбира се, справедлив дял сред тях са чистите шарлатани. Но има и такива, които са наистина надарени. Ето кои са истинските знаци, че сте били „поръчани“ от черна вещица или ви е направена магия.

1 Намирате странни предмети

Един от ключовите признаци на магическа атака. Мощността на магиите не зависи от разстоянието, но предметите изискват минимум енергийни разходи и действат не по-лошо от пълноценните церемониални ритуали. 

Карфици с цветна глава или червеният плат, в който е увита земята от гробището, най-често се използват като магия. Ако намерите пакет у дома или до него, в никакъв случай не го докосвайте с голи ръце. Вметете внимателно в торбичка и хвърлете в огъня.

2 Имате проблеми с емоционалното състояние

Всеки отрицателен магически ефект започва с отслабването на енергийното поле на жертвата. Основната цел е да пробие естествената духовна защита на човек, за да може успешно да проведе ритуала. Ако изведнъж сте нападнати от апатия, депресия, безпричинна паника или изблици на агресия, вашата енергийна бариера вероятно е претърпяла масивна атака.

3 Здравето се влошава рязко

Във всички черни конспирации има послание, насочено към нарушаване целостта на човешката енергийна защита. Пробивайки го, вещица или магьосник лишава тялото на жертвата от възможността за самолечение. По правило фрази като „изгарят сърцето с огън“, „замъгляване на ума“ и т.н., звучат по време на разваляне и други негативни манипулации.

Най-често черен магьосник работи от снимка, която е прободена с игла на различни места. Ето защо, ако почувствате внезапна болка в напълно здрав орган, това може да е знак за магически ефект. Внезапното виене на свят, спазми или припадък също показват това.

4 Имате проблеми със съня

Конкретният вид разстройство зависи от спецификата на ритуала. Можете или да започнете да страдате от безсъние, или да сънувате ужасни кошмари. В най-тежките случаи се проявява сънна парализа: в момента на заспиване или събуждане не можете да се движите и виждате страшни същества, сякаш в действителност. В някои случаи сънищата могат директно да показват, че някой работи срещу вас. Ако видите зловещи фигури или ритуални атрибути - някой определено ви е поръчал.

5 Болни или мъртви домашни любимци

Това важи особено за котките, които усещат много добре злите очи или магията. Те, защитавайки собственика, ги дърпат върху себе си. Ето защо, ако едно здраво животно в къщата внезапно падне или умре, тогава вие и вашата къща определено сте под негативен магически ефект.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft