6-те най- големи грешки, които правите с мъжете и ги карате да ви зарежат

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Връзки
6-те най- големи грешки, които правите с мъжете и ги карате да ви зарежат
7320
6-те най- големи грешки, които правите с мъжете и ги карате да ви зарежат

Днес ще разгледаме някои от грешките на жените, които могат да бъдат избегнати за щастлив брак. Партньорствата изискват грижа и упорита работа от всички. Следователно на такива неща си струва да се обърне внимание. Макар че понякога е много трудно да видите точно това петънце в собственото си око.

Грешки на жените

Естествено, жените не могат да се считат за единствено отговорни за щастието във връзките. Мъжете също трябва да направят своето . По този начин връзката трябва да бъде изградена на взаимно уважение и желание да слушате и чувате другия.

1. Приемате го за даденост

Всеки вероятно поне веднъж в живота си е общувал с такъв човек, който никога няма да си позволи да похвали някого . Много е трудно да се разберете с толкова взискателен тиранин. Ако любимият ви е направил нещо добре, тогава му покажете, че сте го забелязали. „ Уау, толкова ли коса има в канализацията на банята? Благодаря ти, скъпи, че изчисти всичко. Ти си най-добрият! "

2.

Искате да го промените

Има една популярна поговорка: „ Когато един мъж се ожени, той мечтае, че жена му никога няма да се промени. Когато една жена се омъжи, тя мечтае, че съпругът й определено ще се промени . " Ако не харесвате избраника си, но твърдо вярвате, че след сватбата той ще поеме по правилния път, тогава грубо грешите . Затова или не правете това, или се отказвайте от напразните си опити да промените друга личност за себе си .

3. Не изследвате интимността си

Почти всеки иска да се чувства желан . Ако съпругата дори не се опита да изследва тялото си и да осъзнае какво харесва и какво не, тогава горко на такова семейство. Трябва да се научите не просто да угаждате на съпругът си заради неговите прищявки, но преди всичко да научите как да се забавлявате .

4. Вие го възприемате като син

Когато сте с мъжа си, веднага включвате режима на медицинска сестра и започвате да давате заповеди . Това ви влияе много зле, защото не можете да се отпуснете и да се доверите на съпруга си. Това също го кара да се чувства зле, защото най-скъпият човек изобщо не му вярва. Ако възприемате половинката си като дете, за което трябва да се полагат грижи, тогава е време да помислите.

5. Не му оставяте свободно време

Ако постоянно искате да сте с мъжа си, това е много сериозна причина да отидете на психотерапевт. Защото обикновено такива желания са само у неуспелите хора, които са нищо. Такива хора нямат хобита, приятели и желание да се грижат за себе си . Затова те изискват партньорите да присъстват постоянно и да посвещават живота само на тях . Не стойте до такива хора, че е нездравословно. Потърсете себе си!

 

6. Смятате, че винаги е виновен той

Добри отношения създават двама души, които споделят отговорността по равно . Ако винаги и навсякъде имате виновен мъж, това е повод да се замислите. Защото или той наистина е толкова лош и трябва да бъде изхвърлен, или в много ситуации грешите вие. Трябва да можете да признаете грешките си , в противен случай никой няма да търпи това.

 

Бихме искали също да ви информираме, че не всички жени вярват, че определено имат нужда от брак  . 

Дай твоята оценка:
3 от 6 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft