7 неща, които отвращават мъжете от жените, а ние си мислим точно обратното (снимки)

вход през zajenata.bg
За Жената
Красота
Грим
7 неща, които отвращават мъжете от жените, а ние си мислим точно обратното (снимки)
8553
7 неща, които отвращават мъжете от жените, а ние си мислим точно обратното (снимки)

Тези неща определено отблъскват мъжете, макар и да не предполагате

Правилно изпълненият красив грим не само подчертава достойнствата, но и привлича хипнотизирани мъжки погледи. Въпреки това, някои тенденции и малки трикове в грима, които много момичета считат за стилни и привлекателни, всъщност отблъскват по-силния пол.

 

Разровихме интернет и разбрахме какво мъжете не харесват в женския грим.

Най-неочакваното заключение: те наистина забелязват нашите усилия.

1. Smokey Eyes

Много мъже смятат, че „огромните кръгове с мастило под очите“ изобщо не са секси. Струва им се, че такъв грим само разваля красиво лице, което го прави по-агресивно.

2. Червила и искри твърде ярки цветове

Glosses попаднаха в този списък поради тяхната непрактичност, защото мъжете не искат да усетят лепкавата му консистенция на устните си. А червилата са твърде ярки, крещящите нюанси на мнозина не харесват заради „безбожността“, някой се отнася към „старомодното“ или отново непрактично – следи от такива червила не е лесно да се изтрият от кожата или дрехите.

3. Мигли

Повечето мъже категорично не харесват тази тенденция. Те смятат, че фалшивите мигли изглеждат неестествено и предизвикателно. Трудно е да не се съглася с тях, но с компетентен подход, свити фалшиви мигли могат да изглеждат красиви и органични. Необходимо е само да се използват мигли с различна дължина, така че преходът от вътрешния ъгъл на окото към външния да е естествен.

4. Твърде тънки или дебели вежди

По въпроса за веждите, мъжете силно препоръчват да се придържате към средата и просто да следите веждите си, оставяйки ги максимално естествени. Не се увличайте прекалено чрез скубане или, обратно,.

5. Тен

Неестествено кафеникаво-оранжев тон на кожата , мъжете предпочитат естествен тен. Ако нямате възможност да купите фон де тен който отива към вашия цвят на кожата , тогава по-добре да не слагате никакъв тон . Основното е, че кожата изглежда здрава.

6. Вам грим

Такъв грим е добър само във филмите, но в реалния живот често изглежда вулгарно. Само няколко успяват да го направят наистина красиво. В по-голямата си част „вампът“ силно състарява жените и придава на техните лица известна твърдост и агресивност.

7. Какво харесват мъжете?

Първо, естественост; второ, умереността в използването на козметика и, трето, способността да се подчертае достойнствата им. И, разбира се, самоувереността, която не може да бъде боядисана с никакви сенки и червила в света. Затова при всеки грим не забравяйте за най-важната основа – любовта и уважението към себе си.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft