9 вида пениса, с които ще се срещнете в живота

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Секс
9 вида пениса, с които ще се срещнете в живота
322690
9 вида пениса, с които ще се срещнете в живота

Има някои ситуации, за които никой не може да ви подготви. Например, когато някой мъж се съблече, а вие "там долу"видите нещо, което не сте очаквали. 
Неговите тестисти са в размер на грейпфрут или пениса му е "изсъхнал"? 

Всеки пенис е уникален.

Когато мъжът разопакова своя "пакет", жената трябва да запази каменния израз на лицето и в никакъв случай не трябва да разкрива, че е разочарована, защото току що е видяла най-тънкият пенис или пък да се развълнува, защото в момента гледа най-съвършеният пенис.

 

На жените им е трудно да се подготвят за това, което ще видят, когато мъжът свали боксерките, но ако все още сте в търсене на "истинският", голяма е вероятността, че ще срещнете тези няколко вида пенис:

1. Пенис, който няма да запомните
Какво да кажем за този вид пенис? Бихме искали да имаме нещо, което бихме могли да ви кажем, но .. просто ..

2. Крив пенис
Когато жената се "сблъска" с крив пенис, вероятно ще наклони главата си в една и съща страна с пениса и ще се запита как работи това? Ами функционира, само в определени пози сексът ще бъде по-добър, а в някои ..  не толкова. Но това може да бъде и предимство, защото кривият пенис може да достигне до тези места, където правият не може. Преди да започнете да осъждате кривия пенис, нека ви даде повод.

3. Пенис, който ще ви просълзи
Първо ще ви шокира, когато го погледнете, защото е голям като помпа за велосипед. Може би ще си помислите, че сте щастливка, защото сте открили такова съкровище, но страшното ще последва по-късно, когато пениса се "запознае  с вагина ви. В този момент ще осъзнаете, че все пак не сте били готови за толкова "голяма хапка". Какво да се прави? Винаги можете да се откажете ..

4. Почти перфектен във всяко отношение
Разбира се, идеалният пенис е субективна работа. Въпрос на вкус, но приблизително ще знаете когато го видите. Това ще бъде любов от пръв поглед . Поради това ще дадете всичко от себе си да прекарате още една минута около него. Това би могло да бъде проблематично, защото собственика му вероятно е наясно за стойността на "пакета , поради което най-вероятно ще се държи като задник. Ами .. Животът понякога не е честен.

 

 

5. Озадачаващ пенис
С този вид пенис следва голяма несигурност. Ще го усетите и ще си помислите "ОК е, не става дума за малък пенис, ъ-ъ .." - и след това ще го видите "спокоен"  и нищо няма да ви бъде ясно. Има два подвида объркващи пениси: showers и growers. Showers са тези пениси, които в отпуснато състояние изглеждат големи, но не се увеличават много в ерекция. Growers са тези, които в отпуснато състояние са наистина малки, но в ерекция растат много!

6. Величие 2
В началото ще ви се стори, че в леглото сте забравили писалката, но скоро ще ви стане ясно, че просто става дума за тънкък пенис на мъжа, който лежи до вас и ще трябва да скриете разочарованието  Тънкият пенис за вагината означава най-малко вълнени , дори и когато е в максимална ерекция. Може би добрата новина е, че собственика му е наясно с това, така че той ще се опита да компенсира липсата по друг начин.

7. Сензорен пенис
Толкова често променя своето настроение в определени моменти от никъде ще премине в състояние на ерекция, а след това, отново по неизвестни причини, ще се върне в първоначалната си форма. В този случай, най- добре да се запознаете с всичките му настроения.

8. Пенис с шапка
Някои предпочитат обрязан пенис. И днес експертите не могат да се споразумеят, кое е по-добре за мъжете и жените по време на връзката - когато пенисът е обрязан или не. Както и да е, може би в отпуснато състояние неображаният пенис изглежда смешно с "шапка ", но когато е в ерекция ще се изправи гордо и без шапката.

9. Къс и дебел пенис
Когато става дума за този тип пенис, мнозина биха искали да променят външния му вид, но за съжаление, това е всичко. Винаги ще бъде къс и дебел, дори и в ерекция. Ако ви е някаква утеха, този пенис ще чувствате повече, отколкото тънкия .

 

 

Дай твоята оценка:
4 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft