пилешко месо - гърди 250 гр. нарязани на кубчета 
	спагети (нудълс) - 200 гр. 
	лук - 1 глава, ситно нарязана 
	чесън - 1 скилидка, ситно нарязана 
	моркови - 1 бр., нарязан на ивички 
	картофи - 1 бр., нарязан на 1 см. кубчета 
	олио - 6 ч.л. 
	чушки - 1 бр., нарязана на ситно 
	къри - на прах 1 1/2 ч.л.
	джинджифил - 2 с.л. 
	зелен лук - 2 стръка, нарязан на ситно
В тенджера се сгорещява олиото и се задушават лука и чесъна, добавя се пилешкото филе, моркова, картофите и пипера и се пържи с разбъркване. Добавя се кърито и джинджифила. Добавя се 3/4 ч.ч. вода, покрива се с капак и се задушава до омекване на зеленуците и сгъстяване на соса. Посолява се на вкус.
Спагетите се сваряват в подсолена вода и се изцеждат. После се смесват със съдържанието на тенджерата и се оставят на тих огън за няколко минути.
Ястието се сервира поръсено със ситно нарязан зелен лук.

                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








