Баница с кашкавалена коричка

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Тестени изделия
Баница с кашкавалена коричка
Баница с кашкавалена коричка
admin
Добавена от: admin
13902
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

кори - 1 пакет фини за баница
сирене - 200 г
яйца - 3 броя
зехтин - 11 с.л.
газирана вода - 250 мл
кашкавал - 150 г
 

Намачкайте сиренето с вилица, добавете яйцата, зехтина и газираната вода. Намажете тавата със зехтин. Сложете 2 кори, поръсете с плънката, отново 2 кори и т.н. Завършете с плънка, като полеете баницата обилно. Нарежете я на парчета.

Отгоре се поръсва с рендосания на едро ренде кашкавал. Изпечете баницата с кашкавал в предварително загряла фурна на 200 градуса до зачервяване на кашкавала. Готовата баница извадете и поръсете с малко газирана вода. Увийте я в кърпа за 15-20 минути.  

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft