 
                
            
	За тестото:
	6 белтъка
	170 гр.захар
	75 гр.брашно
	3 с.л. лимонов сок
	кората на един лимон
	За пълнежа :
	200 гр бял шоколад
	2 белтъка
	3 супени лъжици пълномаслено мляко
	100 грама кокосови стърготини
	80 гр масло
	една супена лъжица ром 
	Разбийте белтъците на сняг, като постепенно добавяте захарта. След това прибавете и останалите продукти и хомогенизирайте добре. Разпределете равномерно в правоъгълна тавичка, предварително застлана с хартия за печене, която сте намазали леко с олио. Печете 15 минути в загрята на 190 градуса фурна. Извадете от фурната и с помощта на друг лист пекарска хартия, завийте на руло. Оставете да изстине.
	Приготвяне на крема: Поставете шоколада в малка тенджерка с млякото и маслото и поставете над друг съд с малко вода. Стопете на бавен огън, като разбърквате внимателно, докато се стопи шоколадът. Добавете и рома. Оставете да се охлади. Отделете 1/3 за намазване на рулото отвън. Разбийте яйчните белтъци и добавете към 2 / 3 от шоколадовия крем. Добавете кокосовите стърготини. Развийте рулото и разстелете равномерно крема с шпатула. Отгоре подредете част от малините. Навийте стегнато и измажете отвън. Готовото руло поръсете с пудра захар и украсете с останалите малини! 


 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








