Бисквитен шейк с вишни
    
    
    
                
            
                10 Юли 2012
            
            
            8734
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	100 г кисело мляко (може и плодово)
	2 с.л. мармалад от вишни
	2-3 бр. бисквити или 1/2 бр. обикновена вафла без глазура
	прясно мляко
	разбита сметана и пресни череши (вишни) за украса
Всички съставки се разбъркват в блендер. По желание се добавя малко прясно мляко (ако ви се стори прекалено гъста сместа). Налива се във висока чаша и се украсява с разбита сметана, пресни череши или вишна.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








