11 Май 2012
                
                59312
             
                            
                        
                                    
                
                                                                        Коктейл със сладолед и какао
                                                                                                
                            Бишкотен сладкиш
                                                                                                Реване
                                                                                                Пържени ябълки
                                                                                                Печени ябълки
                                                                                                Печена палачинка
                                                                                                Мляко с ориз
                                                                                                Млечна баница с хляб
                                                                                                Макарони на фурна
                                                                                                Крем карамел
                                                                                                Грис-халва
                                                                                                Варено жито
                                                            
                Бишкотен сладкиш
	 10-12 бишкоти
	2 1/2 супени лъжици десертно нишесте
	0,500 л прясно мляко
	3 супени лъжици захар
Прясното мляко се слага да заври със захарта. Нишестето се размива в студена вода или в мляко и се приготвя крем според указанието върху плика. В дълбок съд (най-удобни са съдовете от йенско стъкло) се нареждат ред бишкоти, натрошени на 3-4 парчета, и се заливат с едната половина горещ крем. Нареждат се втори ред бишкоти, сипва се останалият крем и се заглажда с нож. Сервира се след няколко часа. Пр желание може да се гарнира с пресни плодове или със сладко. Бишкотите може предварително да се потопят в смес, приготвена от 1 чаена чаша студено прясно мляко, 2 чаени лъжички захар и 2 чаени лъжички какао (пескао).
Още от "Кулинарни съвети"
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        

 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                            







