Брускети с печена тиква и моцарела

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Предястия
Брускети с печена тиква и моцарела
Брускети с печена тиква и моцарела
admin
Добавена от: admin
6527
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

350 гр. тиква
пресен босилек
зехтин екстра върджин
200 гр. моцарела (по възможност биволска)
8 филийки франзела
сол и черен пипер на вкус
по желание - прошуто

Нарежете тиквата на малки парчета (около 2 см.) и сложете върху покрита с хартия за печене тавичка. Подправете със сол и пипер и поръсете със зехтин. Печете, докато тиквата омекне, така че лесно да се набожда с вилица.
Запечете франзелките, поставете отгоре им по парченце моцарела, парченце печена тиква и пресни листенца босилет. По желание може да покриете филийките с резен прошуто, преди да поставите моцарелата. Подправете отново със сол и пипер и поръсете с малко зехтин.  

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft