Рецепти с бутер тесто

вход през zajenata.bg
722579

Бутер руло с кайма

* 400 г кайма
* 500 г бутер тесто
* 2 глави лук
* 1 стрък праз
* 200-300 г гъби
* 2-3 с.л. масло
* 2 бр. жълтъци
* 100 г кашкавал
* 1 бр. яйце
* черен пипер
* сол

Нарязват се лука, праза и гъбите. Запържват се в масло лука и каймата, добавят се и останалите зеленчуци и се допържва. Сваля се от огъня и се прибавят жълтъците, черния пипер и солта. Разпределя се изстиналата плънка върху бутер тестото като 2 см отстрани се оставят празни. Поръсва се с настъргания кашкавал. Намазват се краищата с разбития белтък от яйцето и се навива на руло. Маже се с жълтъка и се пече силна фурна около 20-25 минути.

1 2 3 4
5
6 7 8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft