Лесни бухти рецепти

вход през zajenata.bg
5013305

Бухти с фурми

200 г фурми, 100 г бадемово брашно, 50 г конфитюр от праскови, 100 мл вишновка, 200 г брашно, 2 яйца, 1 супена лъжица олио, 1 кафена чашка прясно мляко, олио за пържене, пудра захар за наръсване

Бадемовото брашно се смесва с конфитюра. Фурмите се изчистват от костилките и се напълват с горната смес. Слагат се в съд, наръсват се с вишновката и се оставят да престоят 1 ч. От брашното, разбитите яйца, олиото и млякото се забърква гладко тесто, в което се потопяват напълнените фурми и се изпържват в сгорещено олио. Наръсват се с пудра захар и се сервират веднага.

1
2 3 4 5 6 7 8 9
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft