Бърз и лесен сладкиш, за който не ви трябва миксер. Идеален е за случаите, когато не разполагате с много време. 
Ако поставите растително мляко (например соево), ще получите и вкусен постен какаов сладкиш.
1. В купа сложете захарта, вътре пресейте брашното, какаото и содата, разбъркайте с лъжица, накрая сложете млякото и хубаво разбъркайте за равномерна и гладка смес. 
2. Сместа изсипете в намазнена и набрашнена тава с диаметър 28 см. Печете на 200 градуса около 25 минути. 
3. Щом се изпече сладкишът, веднага започнете с приготвянето на заливката. 
Смесете захарта с какаото, добавете млякото и маслото и загрейте при непрекъснато разбъркване със силиконова шпатула. Внимавайте да не загори. 
Щом сместа заври, дръпнете настрана, прибавете кокоса и разбъркайте хубаво, след което веднага разпределете върху топлия сладкиш. 
Охладения сладкиша нарежете на кубчета и го поднесете.

                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








