Бишкотени торти рецепти

вход през zajenata.bg
341132

Бърза бишкотена торта

бишкоти - 2 пакета

кисело мляко - 400 - 500 г цедено
захар - 1 ч.ч.
яйца - 2 бр. белтъци
плодове - 1 ч.ч. пресни (ягоди, малини, сини сливи)

Цеденото кисело мляко се разбива с половината от захарта. Половината от бишкотите се нареждат в тава и се намазват с получената смес.

Слагат се плодове и се реди нов ред бишкоти и пласт млечен крем. Когато тортата е готова, се слага в хладилника да се охлади.

През това време белтъците ги разбивате на сняг и с останалата захар.

Сладкишът се гарнира с белтъците и се оставя в хладилник за около 1 час. 

1 2
3
4 5 6 7 8 9
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft