Бърза запеканка от стар хляб
    
    
     
                
            
                18 Януари 2015
            
            
            150700
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Хлябът се нарязва на кубчета и се поставя в тавичка, а отгоре се залива с всички останали съставки, предварително смесени добре.
Подправя се на вкус - със сол, черен пипер, различни пресни подправки, притиска се добре и се оставя около 10 минути хубаво да се напои хлябът и да попие съставките.
Пече се във фурната на 200 градуса около половин час, а преди края на печенето се поръсва с настъргано сирене, добавят се семена по желание (слънчоглед, тиквено семе, сусам), след което се допича още 5 минути.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








