Икономична баница със стар хляб
    
    
     
                
            
                19 Март 2012
            
            
            212039
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                
	Потапяме филиите за секунда във вряла вода и половината от тях нареждаме една до друга в намазнена тава.
	Отгоре слагаме пласт сирене и покриваме с останалия хляб. Поръсваме със сирене и заливаме с яйцата, разбити в млякото с малко сол.
	Печем в умерена фурна.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








