Бързи и лесни рецепти с кайма до 30 минути за вечеря

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Бърза лазаня с кайма и колбаси
1140936

Бърза лазаня с кайма и колбаси


Необходими продукти

500 г кайма

500 г колбас по избор

1 ч.ч. готов сос за спагети

1 ч.ч. кашкавал

черен пипер на вкус

сол на вкус

1 опаковка листа за лазаня


Начин на приготвянe

Загрейте фурната до 190 градуса. Запържете каймата със ситно нарязания колбас и разделете месната смес на 4 равни части. Едната използвайте при това гответе, а другите може да замразите. Когато каймата добре се запържи, прибавете соса и разбъркайте, прибавете половината от кашкавала, подправете и разбъркайте. Сложете листата за лазаня в намаслена тава, сложете на равен слой от каймата, поръсете с кашкавал и запечете за 10-15 минути в загрята на 200 градуса фурна.

1 2 3 4 5 6 7
8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft