Бързи домашни кокоски без брашно - топят се в устата!
    
    
     
                
            
                26 Ноември 2015
            
            
            72900
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    100 гр. кокосови стърготини
1 к.ч. пудра захар
3 белтъка
няколко капки лимонов сок
щипка сол
масло за намазване на тавата
Разбийте белтъците с пудрата захар, солта и лимоновия сок, докато станат на пухкав сняг. В белтъчния сняг изсипете кокоса и внимателно объркайте, докато сместа стане еднородна. Намажете подходяща тавичка с малко масло. След това с ръце или лъжица гребвайте от кокосовата смес и оформете в тавата малки купчинки.
Печете в предварително загрята фурна на 150 градуса до порозовяване (и докато се стегнат отгоре). Извадете ги веднага от тавата, защото иначе ще залепнат при изстиването си и трудно ще ги отделите.
Получават се нежни кокоски с дъх на масло. Отгоре са хрупкави, а отвътре са много мекички.
Автор: lakomnik.bg
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








