Бързи мекици
    
    
    
                
            
                17 Декември 2014
            
            
            195251
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Маята се поставя в малко топла вода, за да се разтвори. Добавят се останалите продукти (без олиото) и тестото се замесва с лъжица, тъй като трябва да бъде много меко. Дори трябва да изглежда като течно, но не прекалено. Оставя се да престои около 10-15 минути, но не повече. Олиото се загрява и от тестото се гребва по една супена лъжица и се пуска в тигана със загрятото олио. Може би мекиците ще ви изглеждат доста твърди в началото, но просто ги оставете малко да починат и ще омекнат.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








