Бързи шоколадови резенчета
    
    
     
                
            
                22 Декември 2011
            
            
            15340
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	300 г тъмен шоколад
	5 с. л. глюкоза
	150 г масло
	2 с. л. портокалов ликьор или ром
	2 с. л. кокосови стърготини
	150 г бишкоти, нарязани на ситно
	100 г орехи или бадеми, едро нарязани
	100 г коктейлни череши или сушени плодове
	Слагат се да се разтопят на водна баня шоколадът, глюкозата, маслото и ромът.
	В дълбока купа се смесват кокосовите стърготини, бишкотите, орехите и черешите. Заливат се с шоколадовата маса и се разбъркват добре.
	Квадратна тавичка със страна 20 см се покрива с хартия за печене и в нея се изсипва шоколадовата смес. Заглажда се и се слага да се охлади в хладилника. Щом се втвърди, се нарязва на квадратчета. Бонбоните може да се гарнират с бял шоколад.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








