Бързо и вкусно: мариновани рибни филенца
    
    
     
                
            
                 7 Април 2014
            
            
            17934
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    500-600 гр. рибно филе (бяла риба или по желание), нарязано на ивички
4 скилидки чесън
4 супени лъжици доматен сос
4 супени лъжици соев сос
3 супени лъжици зехтин
2 супени лъжици лимонов сок
сол
черен пипер
Нарежете ситно чесъна и поставете в купа. Добавете всички останали съставки и разбъркайте. 
В марината поставете рибните филета. 
Покрийте и оставете да престоят в хладилник най-малко 2 часа. 
Изпържете филетата в сгорещено олио и ги сервирайте топли. 
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








