Бързо кулинарно вълшебство - лесен кокосов салам за 10 минути
    
    
     
                
            
                20 Януари 2016
            
            
            28876
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                1. Смелете бисквитите в блендера.
2. Добавете останалите съставки в блендера и заедно ги смелете до еднородна смес.
3. От получената смес оформете салам (4 х 20 см)
4. Разтопете шоколада, добавете маслото и олиото, след което излейте глазурата върху салама.
5. Оставете шоколада да стегне, след което нарежете сладкиша на парчета.
Съхранявайте в хладилник.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








