Бяла риба с хрупкава коричка

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с риба
Бяла риба с хрупкава коричка
Бяла риба с хрупкава коричка
admin
Добавена от: admin
19526
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

4-5 рибни филета
1 морков
2-3 картофа
200 г зелен фасул
бял пипер и сол на вкус
2 с. л. галета
2-3 с. л. бяло вино
3-4 с. л. зехтин
4-5 стръка магданоз
5-6 иглички розмарин
2 домата
2 филии хляб
копър за поръсване
 

Филетата се подсушават, овкусяват се със сол и бял пипер, нарязват се на големи парчета и се поставят в леко намазнен съд за печене.

Филиите хляб се смилат в блендер, получените трохи се изсипват в купа, смесват се с наситнения магданоз и се посоляват на вкус.

Доматите се почистват, нарязват се наедро и се пюрират в блендер заедно със зехтин, галета, розмарин, бяло вино и сол на вкус.

Филетата се заливат с доматения сос, поръсват се с хлебните кори и се пекат във фурната на 180 градуса до готовност.

Морковът се нарязва на кубчета и се сварява заедно със зеления фасул и картофите в подсолена вода.

Зеленчуците се поръсват с наситнен копър и се поднасят като гарнитура към рибата.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft