Бяла риба с хрупкава коричка
    
    
     
                
            
                22 Декември 2011
            
            
            19892
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Филетата се подсушават, овкусяват се със сол и бял пипер, нарязват се на големи парчета и се поставят в леко намазнен съд за печене.
Филиите хляб се смилат в блендер, получените трохи се изсипват в купа, смесват се с наситнения магданоз и се посоляват на вкус.
Доматите се почистват, нарязват се наедро и се пюрират в блендер заедно със зехтин, галета, розмарин, бяло вино и сол на вкус.
Филетата се заливат с доматения сос, поръсват се с хлебните кори и се пекат във фурната на 180 градуса до готовност.
Морковът се нарязва на кубчета и се сварява заедно със зеления фасул и картофите в подсолена вода.
Зеленчуците се поръсват с наситнен копър и се поднасят като гарнитура към рибата.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








