Грах яхния с мляно месо
    
    
     
                
            
                19 Септември 2013
            
            
            26563
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	500 г грах
	2-3 стръка пресен лук
	500 г мляно месо/кайма
	3-4 домата
	1 с.л. брашно
	4-5 с.л. олио
	червен пипер
	връзка копър/магданоз
	сол и черен пипер на вкус
	Задушете ситно нарязания лук и мляното месо в мазнината. След това добавете нарязаните ситно домати, червения пипер, брашното и предварително сварения и отцеден грах. Похлупете ястието ги го оставете да се вари на умерен огън до готовност. Опитайте и доовкусете със сол и черен пипер. Накрая го подправете с накълцания копър/магданоз.
	Поднесете с кисело мляко по желание.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








