Яхния от червено зеле и грах
    
    
     
                
            
                23 Август 2012
            
            
            15551
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	Червено зеле - 500 г
	мазнина - 50 г
	зелен грах - 100 г
	пиперки - 50 г
	колбас - 100 г (по желание - наденица, шунка, бекон и пр., нарязани на дребни парченца)
	чесън - 2 скилидки
	сол
Нарязаното на тънки ивички червено зеле се задушава до омекване в мазнината, заедно със ситно нарязания чесън, месото, зеления грах и пиперките, нарязани на тънки кръгчета. Поднася се със зелена салата.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








