Рецепти за микровълнова фурна

вход през zajenata.bg
382331

Гъбена супа със сирене

2 супени лъжици масло (маргарин), 1 глава кромид лук, 250 гр. пресни гъби, сок от 1 лимон, 1 1/2 ч.ч. бяло вино, 250 мл. течна сметана, сол, счукан бял пипер,
1 щипка индийско орехче, 1 щипка захар, 2 супени лъжици ситно нарязан магданоз, 1 супена лъжица брашно, 100 гр. натрошено краве сирене.

Приготвяне:

Разбийте маслото и брашното добре с дървена лъжица. Добавете ситно нарязания кромид лук и изсипете сместа в намазан с олио съд за микровълнова фурна. Почистете гъбите, измийте ги със студена вода и ги нарежете на филийки. Поръсете ги с лимоновия сок и ги сложете при лука. Разбъркайте и задушете 6 -8 минути при 600 вата. Сметаната, счукания бял пипер, индийското орехче, захарта, солта, магданоза и бялото вино разбъркайте добре и изсипете върху гъбите. Поръсете с натрошеното сирене и варете 5 - 6 минути при 600 вата. Две минути преди края разбъркайте и доварете.

1 2 3 4 5 6 7
8
9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft