6 Април 2012
                
                384587
            
                                                                        Омлет с гъби и шунка
                                                                                                
                            Принцеси
                                                                                                Наденица с картофи
                                                                                                Картофи с чесън
                                                                                                Дробчета с топено сирене
                                                                                                Доматена супа със сирене
                                                                                                Дробчета с лук на микровълнова фурна
                                                                                                Гъбена супа със сирене
                                                                                                Варени картофи с млечен сос
                                                                                                Бирено филе
                                                            
                Принцеси
300 г кайма (смес), 50 г масло или маргарин, 50 г кашкавал, 500 г хляб, смлян черен пипер, сол, 1 глава кромид лук.
Приготвяне:
	Омесете каймата с разтопеното масло или маргарин, нарязания на ситни кубчета кашкавал и подправките. Нарежете хляба на тънки филийки и ги намажете с приготвената смес. Печете 1 минута при 600 вата.
	 
Още от "Кулинарни съвети"
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        

 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                            







