Постни ястия рецепти

вход през zajenata.bg
223844

Гъби със зеленчуци

500 гр гъби
1 глава лук
1 морков
1 чушка
2 с.л. доматено пюре
2 ч.л. червен пипер
4 с.л. брашно
черен пипер
чубрица
сол
магданоз

Лукът, морковът и чушката се нарязват на ситно. Гъбите - на четвъртинки, ако са по-дребни или на по-малки парченца, ако са от едрите. Загрява се олио и в него се изпържват лукът, морковите и чушката. Добавят се гъбите и сол на вкус. Разбърква се и се слага червения пипер. Налива се вода - да покрива зеленчуците и малко отгоре. Слага се доматеното пюре.Оставя се да се готви до готовност на лука и гъбите. Брашното се разтваря в малко студена вода и се изсипва. Оставя се на котлона да заври и се отмества. Слагат се останалите подправки и се поръсва с нарязан магданоз.
 

1 2 3 4 5 6
7
8 9
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft