Гъска в тесто

вход през zajenata.bg
Гъска в тесто
admin
Добавена от: admin
6509
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

1 млада гъска
1 пакет готово тесто
3 скилидки чесън
1/2 пакетче краве масло
1/2 лъжичка стрит розмарин
черен пипер
сол

Изчистената гъска оставете да отлежи 1 ден на студено. Натрийте я с чесън, посолете, намажете с масло и поръсете с черен пипер и розмарин. Във вътрешността й сложете бутилка, за да се запази формата. Разточете тестото и обвийте гъската. Сложете я в намзана с масло тава. Печете на 150С най-малко 1 ч, като внимавате да не загори тестото. След като извадите тавата от фурната, оставете я да изстине и внимателно отделете тестото. Нарежете месото на порции и поставете всяка върху парче от тестото. Поднесете с гарнитура от кисело зеле.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft