Рецепти за ястия в гювеч

вход през zajenata.bg
671279

Гювечета с картофи

* 4 глави лук
* кренвирш, колбас или месо (пилешко или свинско)
* 4 бр. кисели краставички
* 4 бр. домати
* 4 бр. яйца
* 4 бр. картофи
* подправки по избор
* сирене

Лукът, картофите, киселите краставички и месото се нарязват и се разпределят в 4 гювечета. Ако се използва сурово месо се запържва предварително. Слагат се подправки на вкус. Най-отгоре се слага настъргания или нарязан домат и сирене по избор. Пече се докато картофите омекнат. Чуква се по едно яйце и се допича.

1 2 3 4 5 6 7 8 9
10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft